PDA

View Full Version : Boot camp



sithonmin
04-20-2017, 08:01 AM
I'm using window as bootcamp on MacBook and the cheat is working too but the issue is when I'm pressing insert to open cheat menu, my curser would right away stuck in the middle of the screen which restraining me from changing the setting.
Do anyone have the same problem?
Any solution with this type of issue?

FunFlyz
04-20-2017, 08:09 AM
Boot camp is not supported sir, You will need a genuine copy of windows for it to work.

sithonmin
04-20-2017, 08:42 AM
Do I have other options other than buying a new window pc? to be more specific of what you mention "genuine window" is I have to remove macintosh completely and install genuine window? Because today I brought my MacBook to a techinician but the macintosh removal didn't succeed.

Paolone
04-20-2017, 11:14 AM
Hello Sir, to run properly all cheats that we provide you should have a windows pc, not a mac os (apple operating system) based one. Windows should be not cracked or corrupted but genuine.

Regards
Paolone

ENINEM_JOKER
04-23-2017, 07:12 AM
When can buy playerunknown's Battlegrounds???

FunFlyz
04-23-2017, 07:25 AM
There is no ETA when its going to be back up.
/closed